Vipuvoimaa

Tekijät ja yhteystiedot

Yhteystiedot

Rytmi-instituutti, Vaasantie 11, 60100 Seinäjoki
www.rytmi-instituutti.fi

Palautetta, kommentteja ja kehitysehdotuksia voit lähettää palautelomakkeella, tai sähköpostitse osoitteeseen rytmimanuaali [ät] rytmi-instituutti.fi.

Tekijät ja kirjoittajat

janne_flinkkilaJanne Flinkkilä
Janne Flinkkilä (s. 1978) on vapaa toimittaja ja tietokirjailija, joka on työskennellyt Rumban toimituspäällikkönä ja Ylioppilaslehden toimitussihteerinä sekä mm. Helsingin Sanomien Nyt-liitteen, Ilta-Sanomien, Imagen, Infernon, STT:n, Suosikin ja Ylen avustajana. Lisäksi hän on toiminut tiedottajana (Femmagaala, Finsktango Festival, Jiffel Music) sekä klubijärjestäjänä (Radio Helsingin kesäklubit, Club Niubi). Meriittilistalta löytyy myös mm. Mikko Alatalon musiikkivideon kuvaaminen.
klas_granqvistKlas Granqvist
Äänen alalla monenlaista työtä tekevä nykyisin ikaalislainen ääniteknikko-äänisuunnittelija-äänittäjä. Erilaisten äänen ammattitehtävien lisäksi työskentelee myös Tampereen musiikkiakatemiassa musiikkiteknologian lehtorina. Vuosien varrella on kertynyt työkokemusta kiertuetoiminnasta, festivaalitoteutuksista ja televisiotuotannoista, kuin myös erilaisista äänitysprojekteista niin studiossa kuin ulkotuotannoissakin. Avarakatseisen ja erilaisiin kokeellisiinkin ratkaisuihin taipuvaisen epäkyynikon kiinnostuksen kohteina ovat myös erilaiset äänen ohjaus ja -hallintajärjestelmät, esitysautomaatio ja vaihtoehtoisten äänilähteiden käyttö instrumenttina.
karri_kallioKarri Kallio
Karri on mm. äänittäjänä, miksaajana ja tuottajana toimiva freelancer. Taustalta löytyy myös aktiivista bänditoimintaa ja kulttuurialan sekatyöläisenä toimimista.
satuSatu Kokkoniemi
Kulttuuri- ja musiikkialan sekatyöläinen. Entinen musiikin ongelmakäyttäjä, nykyään pakolliset annokset tulevat työstä ja viihteestä. Vapaa-aikanaan vakavasti sekaantunut elävän musiikin yhdistystoimintaan.
kivi_larmolaKivi Larmola
Kivi Larmola on “Rokkibändin ABC” -teoksen, GuitarFanin “Täydellisen soundin metsästyksen” ja Suen “Rautamaailma” -artikkelisarjan tekijä.
esa_lilja Esa Lilja
FT Esa Lilja on musiikintutkija, säveltäjä ja sovittaja. Tällä hetkellä hän toimii tutkijatohtorina Helsingin yliopistolla. Lilja on kirjoittanut mm. kirjan Theory and Analysis of Classic Heavy Metal Harmony.
Kuvan tehnyt Erkki Lilja.
anu_lahteenmakiAnu Lähteenmäki
Anu työskentelee Seinäjoen elävän musiikin yhdistyksen Selmu ry:n massatapahtumien kehittämishankkeessa Massa-hankkeessa projektityöntekijänä. Hän on toiminut myös artistituottajana Rytmikorjaamo-klubilla sekä Provinssirock- ja Jurassic Rock -festivaaleilla. Lisäksi hän on työskennellyt Aukusti-tapahtuman tuottajana.
toivainenKristian Toivainen
Rytmimanuaalin vastaava tuottaja. Musiikissa kiinnostaa erityisesti kaikki se, mitä valtavirran ulkopuolella tapahtuu.
Juho Vanhanen
Juho on kokeellisen musiikin säveltäjä, sovittaja ja esittäjä. Taustalla pitkäaikainen itseaiheutettu altistus kitaran pörinälle ja surinalle. Tunnetaan myös Oranssi Pazuzu -yhtyeen riveistä taiteilijanimellä Jun-His.
Mikko Puska
MATSIn kehittäjä on tuottaja Mikko Puska, jolla on monen vuosikymmenen kokemus suomalaisesta musiikkibisneksestä. Hänen uransa alkoi Seinäjoella 80-luvulla Kemu ry:ssä, jonka toiminnanjohtajana ja promoottorina hän oli useita vuosia rakentaen Provinssirockista yhtä Suomen suurinta festivaalia. Provinssirockin jälkeen Mikko lähti Tampereelle, jossa hän työskenteli mm. Telakalla sekä oli kehittämässä Musiikki ja Media -tapahtumaa. Nykyään hän toimii Seinäjoella, mistä käsin hän kehittää ja kouluttaa mm. musiikkialan toimijoita.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn